서브 이미지

Introduction

[ Message from the Principal ]

Welcome to Siheung Middle School's English Homepage. Our School's philosophy is to "nurture students to become global leaders through active participation and teachers' dedication". We help students develop strong academic and interpersonal skills. In order to achieve these skills we have exposed them to ideas and possibilities of achievement that they have yet walked through. In acting upon our commitment to serve all students, the teachers and faculty staff members at Siheung Middle School have continued to expand our own knowledge and share it with our students through our strong academic programs.

Our school has been dedicated in providing students the freedom for creative growth and cultivating outstanding citizens of good character. It is a privilege for me, as the Siheung Middle School principal, to be with our outstanding staff members, students and their families in continuing to shape a safe, challenging school that is full of life, energy and productivity.

Please feel free to explore our English Homepage and we look forward to seeing you in the near future.

Thank you.

[ Symbol of Siheung Middle School ]

1. Motto for school discipline
    :sincerity / devotion

2. Emblem
   It stands for the sun of the west sea and a noble spirit of Siheung students who will lead the world in the near future.

3. School Tree: Zelkova Tree
  It stands for brave and wise Siheung students

4. School Flower: Rose
  It stands for students' passion for learning and strong band between teachers and students.

5. School Bird: Dove
  It stands for the spirit of friendship and peace

[ Educational Goals ]
 - Cultivating creative citizens of outstanding character

1. Specific goals
  1) Nurturing harmonious students who have good personality
  2) Nurturing independent students who can go forward to achieve their goals
  3) Nurturing creative students who can think in reasonable ways
  4) Nurturing healthy students in body and mind

We achieve these goals with dedicated teachers, creative students and participating parents.

[ School address ]
  Oggucheondong-ro 374gil 39(Jeongwang-dong 1870-4), Siheung-si, Gyeonggi-do, Korea